Close
Category
Opening time
Apply filter
Reset all filters

INTERSPAR

Új közösségi színtér Kaposváron
Shop opens at %s
Shop opens in %s
Shop open until %s
Shop still open for %s
Shop closed
holiday
Nyitvatartási idő
H. - SZO.
06:00 - 21:00
VAS.
07:00 - 19:00

Divat (1)
Results
Budmil
Megnyitott új divatüzletünk, a Budmil
Információ
Az eredeti budmil termékkollekció a sport és iskolatáskáktól indult, fokozatos bővülése után azonban mára elmondható, hogy a budmil a kibővült táska kínálat mellett, divatos, főként utcai ruházati termékeket forgalmaz.
Deichmann
Információ
A Deichmann piacvezető a német és az európai cipőkereskedelemben. Nagy cipőválasztékukkal minden korosztály számára átfogó a kínálatuk. Nem csak a kiváló ár-érték arányra figyelnek, hanem a gyorsan változó divattrendekkel is lépést tartanak. Stylistjaik állandóan a legújabb áramlatok nyomában vannak és azonnal elcsípik az aktuális divat fejlődését a kollekció számára.
dm
Információ
A dm 13 országban van jelen Európában, Magyarországon 1993-ban nyitották meg első üzletüket. Az üzletlánc jelentős szereplő a drogéria kiskereskedelem piacán, polcaikon több mint 13 000 terméket kínálnak a szépségápolás és az egészségmegőrzés témakörében. Elkötelezettek a környezetvédelem, az egészséges életmód mellett.
Euronics
Információ
Gépek sok szeretettel. Hosszú évek óta az Euronics együttműködő partnerei közé tartoznak Magyarország piacvezető és feltörekvő márkái. Céljuk, hogy egy világhálózat részeként elvigyék az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben.
Hervis
Információ
A Hervis választékát a vezető belföldi-, illetve külföldi sportmárkák határozzák meg, amelyekhez a legkedvezőbb árakon lehet áruházaikban hozzájutni. A hatalmas a sportszer-, sportcipő- és sportruházat választék, a rendkívül előnyös szolgáltatások, szakképzett eladók és kedvező árak emelték a Hervist a legkedveltebb sportáruházak közé.
INTERSPAR
Új közösségi színtér Kaposváron
Információ
Az INTERSPAR a teljes élelmiszerkínálat mellett egyéb használati cikkek széles választékát is nyújtja kedvező árszinten, egy helyen biztosítva a magas színvonalú napi- és nagybevásárlás lehetőségét is. A gazdag élelmiszer-választék mellett kaphatók az áruházakban elektromos és egyéb háztartási cikkek, játékok, ruházati cikkek, papír- és írószeráruk, textíliák, szezonális cikkek és más termékek.
KIK
Információ
Szükséged van egy új ruhára magadnak vagy gyermekeidnek? Akkor a legjobb helyen jársz! Gyere és fedezd fel a legjobb minőségű, divatos ruhák széles választékát a legjobb áron. A Kik kínálatában számos más mindennapi termék is megtalálható, például dekorációs termékek, játékok, szépségápolási termékek, kiegészítők vagy lakástextíliák.
Ofotért
Információ
Az Ofotért teljes körű optikai szolgáltatást nyújt, legyen szó látásvizsgálatról, szemüvegkészítésről, vagy egy új napszemüveg kiválasztásáról. Mindemellett egyéb, a látáskorrekcióhoz kapcsolódó termékek (pl. kontaktlencse folyadék) is megtalálhatók az üzleteikben.
Pepco
Információ
A Pepco európai diszkonthálózat, amely ruházatot kínál az egész családnak és termékeket otthonra, mindig kedvező áron. Jelenleg több, mint tizenhárom európai országban vannak jelen. Gyermekruházati termékeik rendkívül népszerűek vásárlóik körében, de a dekorációs cikkeik is közkedveltek.